Anon
Regisztrálj, pontokért!!
Belép  Regisztráció   Facebook belépés
Monster High játékok   Más szörnyes játékok
Hírek

Universal stúdió már a premierdátumot is bejelentette: 2016. október 7.-én jön a Monster High mozifim.

Mattel játékgyár kislányoknak szánt zombi- és vámpírfigurái, amihez készült már könyvszérira, animációs webfilmsorozat és persze táska meg törülköző is. A történetek egy horrorsuliban játszódik, ahova a legendás Universal szörnyek gyerekei járnak, és olyanokat tanulnak, hogy hogyan sminkelj, ha nem látod a tükörképed... >>tovább

Érdekesség, az Szörnyes játékok oldal Harlem Shake verzióban.
Kattints ide: Szörnyek.net Harlem Shake

A gólem legendája
Küldte: admin, May 27 2012 - 0 kommentek

A Gólem legendája

A történet az 1500-as évekből származik, amikor a prágai gettóban Jehuda ben Bezalel, vagy más néven Löw rabbi agyagból és vérből formált egy különös embert, majd a szájába helyezett varázserejű papírral életet lehelt belé. A rabbi minden nap az otthonában dolgoztatta az agyagembert, csak szombatonként adott neki pihenőnapot, akkor újra kivette szájából a varázserejű papírt.

Egy péntek este azonban ezt elfelejtette megtenni, a Gólem így szombatra is életben maradt, a rabbi pedig már csak arról értesült, hogy a megvadult szörny tört-zúzott a távollétében. Ismerte a Gólem erejét, tudta, hogy akár meg is ölhet valakit, így hazarohant, és kirántotta a szörny szájából a varázsigét, mire az óriás holtan esett össze. A Gólemet többé már nem élesztette fel, maradványait pedig a legenda szerint a prágai Régi-új zsinagóga padlásán helyezte el, ahol állítólag mind a mai napig őrzik azokat.


Invisi Billi a Láthatatlan ember fia, angolul Invisible Man, azaz Dr. Griffin, akit HG Wells talált ki a múlt század elején egy sci-fi könyvben, és meg is filmesítették. Az eredeti láthatatlan ember tényleg nem volt látható, csak a ruhái látszottak, de ha levette őket, akkor senki sem látta. A baba már csak hasonlít apjához, hisz el tud tűnni, de amúgy ködszerű szürkéskék színekben pompázik a fiú. Az igazi láthatatlan baba, viszont az alábbi képen van, a legnagyobb üzlet!

Kedvenceid
Belépés a kedvenc játékokhoz
Legjobb Játékosok