Anon
Regisztrálj, pontokért!!
Belép  Regisztráció   Facebook belépés
Monster High játékok   Más szörnyes játékok
Avatar
patai
561 Pontok

Játszott játékok: 78   Játék értékelések: 1   Hozzászólások: 49   
pataikedvenc játékai
Clawdeen Wolf sminkelős játék Cleo De Nile fodrászos Gigi Grant MOnster High öltöztető  Venus McFlytrap kozmetika virágokkal Rochelle Goyle fodrásznál Draculaura orrplasztikán. Black Carpet Clawdeen - Monster High
patai - friss hozzászólásai
ti normálisak vagytok?ha nme hiszitek el akkor igy jártatok!dorkuca már 1-szer be bizonyítottam hogy az vagyok,és 2-gyére nem fogom!judit200 mondtam már nme érdekel hogy az egyik rokonod vagyok,akkor is utálak,mert te szeb vagy nálam!raven nem érdekelsz,nem te mondod meg hogy ,hogy irjak,és egyébként is HADJÁTOK MÁR BÉKÉN FERENC-T!!ha nme értitek meg amit judit200 irt akkor szegény lányt nem kell le tíltani,és is sajnálom!!
Cserta jaj ennél a segem is jobb mert kényes vagyok-ezt mondod kényesen.szerintem a segged nagyon büdös és szaros,meg csunya!!!!!te kis büdöske!!!
és kit érdekel hogy neked mennyi babád van:monster high buzika!!!nem vagy száz%
-*- *- *- *- *-

hülyék vagytok
viky nagyon undi képed vanű!!utálom teljes szívemböl violettáékat,és aki szereti violettáékat az baromm!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


n
e
m
é
r
d
e
k
el
h
o
g
yk
i
n
ek
nem tetszik hogy sok helyet foglalok
viky nagyon undi képed vanű!!utálom teljes szívemböl violettáékat,és aki szereti violettáékat az baromm!!!!
4601.játékos 1.hozzászoo
Profil
Utolsó toplista