Anon
Regisztrálj, pontokért!!
Belép  Regisztráció   Facebook belépés
Monster High játékok   Más szörnyes játékok
Avatar
Writer
512 Pontok

Játszott játékok: 97   Játék értékelések: 32   Hozzászólások: 28   
Writerkedvenc játékai
Lagoona a táncklubban Catrine Scaris Style Frankie Scaris Style Draculaura Scaris Style Clawdeen Wolf Scaris Style játék Cleo Scaris Style - Monster High játék Abbey Scaris Style Ghoulia Scaris Style Gigi Grant MOnster High öltöztető Monster High - Twyla Howleen in 13 Wishes - Frankie - 13 Wishes online játék Lagoona in 13 Wishes A gonosz mostoha lánya Draculaura  13 Wishes Clawdeen - 13 Wishes
Writer - friss hozzászólásai
3.
Draculaurita , nem biztos,hogy mindenki ismeri. És ezért miért kell belekötni a másikba?!
De jó neked Lau. Mi a versenyen bőrig áztunk . :D
Én egész nap az egyenruhában feszengtem. ( Nekem is hajfánkom volt. :D ♥ )
Hát Laukám, megvan,hogy mit fogunk holnap közösen dúdolgatni. :D ♥ ↓
Ennyi idős korban már van Facebook-otok? -.-
Feltételezem,hogy kitti02 ismeri GigiGrant-et.Ha ez így van,szerintem ne itt,commentebn intézzétek el ezt a dolgot,hiszen mindenki be fog szállni,és egy akkora vita fog kialakulni,hogy csak lestek.Szerintem ezt élőben is le lehet rendezni.
Bocsánat,hogy beleszólok.
Nektek ki a kedvenc énekesetek ( és számotok ) ? Nekem messze Lana Del Rey van előnyben,és tőle a kedvencem a Young and Beutiful ( meg a Ride és a Sumertime Sadness ) . :)
Valójában, Lencsa nagyon kedves volt,és én bánom,hogy töröltette magát.Tudjátok,én vettem arra a fáradságot,hogy megismerjem,mielőtt ítélkezzek róla.Nagyon kedves,csak ti nem voltatok hajlandóak beismerni,h a hibáitokat.Ami,persze egyálntalán nem baj.Minden ember hiú.Dorkuca,hogy utálhatsz valakit,ha nem is ismerted?!
Köszi.Amúgy nekem is jobban tetszett az előző.Lehet,hogy lecserélem.
Profil
Utolsó toplista