Anon
Regisztrálj, pontokért!!
Belép  Regisztráció   Facebook belépés
Monster High játékok   Más szörnyes játékok
Avatar
Valaki
1416 Pontok

Játszott játékok: 278   Játék értékelések: 80   Hozzászólások: 90   
Valakikedvenc játékai
Monster High Lagoona Blue öltöztető Spectra Vondergeist - A szellem lánya öltöztető A jeti és a lánya öltöztetőjáték Cleo de Nile - Monster High öltöztető Nefera de Nile - Monster High öltöztető Operetta báliest öltöztető Monster High - Toralei öltöztető Deuce Gorgon - A Medusa fia Werecat Sisters - Macskaikrek Howleen Wolf - Monster High öltöztető Jackson Jekyll online öltöztető Clawd Wolf - Monster High játék Dracularia szülinapi parti A kis Frankie Stein - Chibi Frankie Venus McFlyTrap öltöztető Robecca Steam öltöztetőjáték Rochelle Goyle online öltöztetőjáték Chibi Cleo de Nile HooDude az élő voodoo baba Chibi Lagoona Blue Chibi Ghoulia Yelps Chibi Abbey - Manga Monster High  Invisi Billy a láthatatlan fiú Chibi Howleen - Monster High Chibi Spectra Grimmily Anne online játék Chibi Toralei Chibi Operetta Chibi Nefera Chibi Werecat Sisters Chibi Venus Chibi Rochelle Frankie Stein Style Spectra új stílusban! DDG Operetta stílus - Monster High játék Abbey Bominable - Skultimate Rooler Maze Sashabella Paws - Bratzillaz Snow Bite Draculaura Frankie Threadarella játék Little Dead Riding Wolf  játék Rochelle Scaris játék Monster High Skelita Jinafire Long játék Táncoló Robecca Lagoona a táncklubban Cleo de Nile a tengerparton Talin a Vámpírlány - Mystixx Vampires Vampelina - Bratillaz játék Fianna Fins - Bratzillaz Catrine Scaris Style Frankie Scaris Style Heath Burns Draculaura Scaris Style Clawdeen Wolf Scaris Style játék Chibi Jinafire Long
Valaki - friss hozzászólásai
Tényleg nagyon-nagyon jóóóó! :))))))
:)
Kedves Naplóm !

Sírtam.Jó sokat...... De kezdjünk mindent az elején .
Hát,az úgy volt,hogy 3 nappal ezelőtt fogszabályzásra mentem,és ezért csak 3. órára értem be.Amikor a suli elé értem,inkább a rövidebb úton mentem, mivel az végig az udvaron van,és ki tudom élvezni a havat. ;) Már majdnem beértem amikor megláttam Mark-ot ( a fiúm ) miközben egy csaj csókol. Természetesen ledermedtem,és úgy 1 percig csak néztem,hogy mit csinálnak.Nem tudtam megmozdulni.Persze egy idő után kiszúrták,hogy őket nézem,és Mark megpróbálta megmagyarázni, de én gyorsan beslisszoltam az órára.Nem érdekelt a magyarázata.Láttam,mi történt,és fel tudom fogni a nélkül is.Egész órán csak néztem tétlenül magam elé.A barátnőm megdobta a fejemet egy galacsinnal,amikor a tanár nem figyelt,hogy ébredjek már fel,de nem mozdultam. A szünetben nem láttam Mark-ot,se a lányt,aki megcsókolta. Bár őszintén,nem is akartam.Aznap csak 5 óránk volt,és amikor kicsöngettek,én egyből rohantam haza.Otthon természetesen képtelen voltam abbahagyni a sírást.Egész nap csak bőgtem.Anyuék megpróbáltak megvigasztalni,de nem sikerült.Még az Bröchen sem tudott felvidítani. Másnap anya bejelentette,hogy tavaszi szünetben a nagymamámhoz küldenek,mert ott mindig jobb kedvre derülök,meg így találkozhatok a barátaimmal. Egésaz nap az útra pakoltam,hogy semmit se hagyjak otthon,mivel aznap nem lesz időm bepakolni,meg mindent meg akarok mutatni a barátaimnak. Tegnap jó korán keltem , reggel 5-kor, hogy időben odaérjek a reptérre. Anyuék ott voltak,amikor felszálltam a repülőre ( egyedül utaztam ) .Egész úton zenét hallgattam ( utálom,amikor bedugul a fülem ! ). Magyarországon,a reptéren igyekeztem megtalálni a hatalmas tömegben a nagymamámat,de nem láttam.Mármint nem őt.Valaki mást.Alig hittem a szememnek.Mark állt ott,egy csokor virággal a kezében.Amikor meglátott szép lassan odasétált hozzám,és azt mondta :
- Bocsáss meg.
- Mit keresel itt?
- Hatalmasat hibáztam, és tudom, h*lye voltam.
- Képes voltál eljönni miattam idáig?
- Persze.Ja,majd el felejtettem,ez a tiéd. - és átadta a rózsát.
- Köszönöm. Ez meg a tiéd... - és megcsókoltam.

Igen,és a nagyim olyan jófej volt,hogy őt is elszállásolja nálunk! :)
Egyébként találkoztam az utcán a régi pasimmal.Azt mondta:
- Szia! Látom hazajöttél. :D
- Igen,meglátogatom a nagyimat.
- Figyelj,arra gondoltam,hogy megint összejöhetnénk.Hiba volt szakítanom veled.

És akkor megérkezett Mark.
Bemutattam neki a régi fiúm,és látta,hogy Mark átkarolja a derekam.Akkor természetesen felfogta a helyzetet,és el is ment.


A barátnőimnek is bemutattam Mark-ot és jól elvoltunk! Az a jó,hogy mindannyian tudunk németül.különben nem tudnának beszélgetni vele! :) :) :)


Tehát már minden rendben van.De mennem kell.Megjött Mark. :$
1.
Jó lett Venus1234
Lau,az elég rossz lehet. :( Egyébként itt,Beligiumban is sok a dugó.
Szép vagy
Na mivan Daniell,most ruhapróbád van,azért nem válaszolsz??? XD
Profil
Utolsó toplista